Försöker att alltid le

Något jag oftast försöker är att alltid le, man vet att man gör någon annan glad genom att le. 
Men bakom leendet kan det finnas så mycket bekymmer och tankar. 

Jag har längtat sen i torsdags efter att vara ledig, men jag är redan trött på det. Jag får panik, vet inte vad jag ska göra! Hur jag ska lösa smörjan jag är i, det enda jag kan göra är ju att sälja iPaden! Men jag älskar min iPad, trots att jag inte använder den så mycket just nu. Den har minnen med sig som är svårt att sälja! Hur gärna jag ville ha den när den kom ut i butik, hur jag glad jag var när jag äntligen ägde den. Alla resor vi varit på.. Att en teknikpryl kan vara så älskad, hehe.
Nu behöver jag ju inte resa lika ofta och när jag är hemma sitter jag mest vid datorn.. 

Bah.. Tårarna rinner ner från min kind och smärtan i bröstet vill inte lätta..
Och detta är såklart inte bara på grund av iPaden! :P 


Blablabla, nu skiter jag i det här. Ska bädda ner mig och där tänker jag stanna! Vill inte vara med just nu. 
Vi hörs..! 

Rast på jobbet

Sitter i personalrummet med filten på mig, brukar bli så jäkla kall av att sätta mig såhär och trött med! Gillar inte 30 minuters rasterna! :P 
Men när jag kommer upp igen är det bara 3,5 timmar kvar tills jag får gå hem! Wiee! Vill bara hem! Vara lite ledig, jobbat hela helgen ju! Från förra torsdagen tills idag! :)

Var med under mitt första vårdplaneringamöte idag, det var helt nytt för mig så var väldigt nervös! ^^. Men de gick bra! :) 
Dags att gå tillbaka till jobbet! :)

Tuff månad

Nu kommer det verkligen bli ett par tuffa månader framför mig! Oktober månad är nog värst, vet inte hur jag ska klara mig! Pengar är skit! Tur jag har någonstans att bo och mat i frys/kyl, och ett jobb och mina vänner! <3 Med denna situation hoppas jag på att kunna lära mig något, växa! Det är ju vad mitt liv går ut på nu! Växa och lära känna mig själv igen, ta hand om bara mig. Kanske skulle sälja iPaden, undrar vad jag kan få för den..  Haha... Ajja, det ska lösa sig! 

Bra Nelli!

Sitter på jobbet och har lite rast! Galet trött! Hoppas på att jag slutar tidigare än 16 idag, vill sova! Slutar jag 16 hinner jag ju knappt sova något för ikväll är de fest! :D bekymmer... 

Men gjorde en så jäkla klantig sak precis innan jag gick på rast.. Skulle bära en bytta med mat till lunchen och den var överfull så när jag gick där så märkte jag hur blött och kallt det blev på magen och ner på benet, hade så klart
 spillt ut över hela mig! Så nu sitter jag här och luktar kycklinggryta! :P
Klantiga Nelli i farten idag! Haha. 
Nä nu blev de tomt i personal rummet, kanske skulle ta en powernap?

Hörs kanske senare, har ju inget tvång att skriva ngt! 

Damma av kameran

En blogg utan bilder är inget att ha, det vet jag ju själv från så många bloggar jag läser. Kan inte säga att jag är proffs på att fotografera och jag har ingen bra kamera (ibland bara min iPhone) men det är faktiskt roligare att se såna bilder än inget alls. 
Bara för jag lägger in en bild så kanske bloggen blir lite roligare för nu? 


Ska försöka att fixa till designen också, måste bara trolla lite! Haha. 

Lite knapert så här innan löning

Men tack vare min älskade mami kan jag nu gå och köpa mig lite bröd och ägg och mjölk! <3
Undrar vad jag ska äta till middag idag, gillar ju verkligen inte att laga mat! haha. Kanske köper mig en avokado så slipper jag tillaga ngt. Jo, lite lat kan man väl säga att jag är också! Men det är verkligen så tråkigt att laga mat. 
Undrar om solen ska vara framme nu så jag kan ge mig iväg! Får promenera dit och i värsta fall, om det regnar, ta bussen hem. 

Har ju fortfarande träningskläderna på mig så, det är väl bara att köra!

Brb!

Skulle precis ge mig ut...

När det började regna massor, så nu sitter jag här i soffan med träningskläderna på och hoppas på att det slutar snart. Var ju så fint väder nyss? 
Vill verkligen inte ge mig ut om de regnar, det är inte min grej blir bara bitter då och de är ju inte mitt mål idag.


Helgen sprang förbi!

Så var det måndag igen! Helgen sprang verkligen förbi och man hann inte tänka så mycket utan bara njöt av att vara ledig, och umgås med vänner! :)

Denna dag startade med kaos, men ordnade upp sig på sen men stämningen på jobbet är inte den bästa nu.. Man känner sig så hjälplös som vikarie, men de ska bli bra! Jag hoppas iaf det.

Fick mitt lönespec idag med, var inte roligt alls..Vet inte hur denna månad ska lösa sig. 
Seeeen, blev det ju inte bättre av att komma hem! Fick ju min nya TVboxer förra torsdagen men fick inte programkortet, trodde jag hade fått det idag och blev lite lycklig! Öppnade brevet och såg att det var en RÄKNING. Tack liksom, vill inte vara utan TV längre! Så mailade ComHem rätt snabbt efter och undrade hur det kunde vara såhär - dock inte fått svar.

Missade min kompis som tydligen var utanför här hemma bara för jag hade ljudlöst på mobilen och sov som en stock! :/ 

Så ja, man kan säga att jag är bitter idag. 

Men nu är jag ledig fram till torsdag, får vi se vad jag kan hitta på :) 

Party!

Ikväll är de partajj! Får vi se hur kvällen blir! Snart dyker det nog upp lite folk här hos syster Jessan! :) 

Vi hörs senare eller i morgon! ;) 

Hembesök

Hellu igen! Sitter hos jessan och Sanna och tittar på när de steker pannkakor, eller jessan gör iaf! Sanna leker med Zally! 
Ska snart hemåt igen men jessan behövde lite bärhjälp hem! :)

Smell you later!

Ner på stan en sväng!

Nu ska jag ner till stan och träffa Jessan, ska kolla in nya ÖoB som öppnat nere på stan! Kan ju inte sitta här inne när de är fint väder där ute!

Byeee so long!

Tillbaka i min rosa soffa

Tudilu! 
Nu är man tillbaka hemma igen från mötet, det var ett bra möte! Fick lite info och så, men känner mig fortfarande åtsidosatt. Känner mig inte välkomnad. Men jaja, jag har ett jobb och får ta en dag i taget! :)

Drömmar om att återvända till mitt älskade Björknäs och Stockholm finns, går inte en dag utan att jag längtar hem.
Jag känner mig inte hemma i Linköping längre, men det var det rätta att komma tillbaka det vet jag! Skulle inte klarat mig i Stockholm själv så som jag har mått.
Tack vare mina systrar och vänner så mår jag idag bra, kan vara ensam hemma utan att känna panik och försöka starta mitt egna liv igen - jag måste ju! 

Undrar vad jag ska göra med mitt liv, jag har hamnat i ett läge då jag inte längre vet vad jag vill! Tur jag är ledig i helgen och kan försöka att bara fokusera på vad jag vill göra.
Fast jag är glad över att jag har jobbet som jag har nu, men jag måste gå vidare! Känner iaf att vägen jag valt att gå kanske inte är den rätta för mig. Så mycket vet jag. 



Goood morgon!

Idag hade man lite sovmorgon, var ett tag sen känns det som! Men ska snart iväg på ett möte på jobbet!
De ska hålla något föredrag om företaget jag jobbar för, får vi se vad de säger.
Det är för nya vikarier och vi skulle ha frågor med oss, hoppas de andra har för jag är verkligen inte bra på att fråga saker! Iaf inte planera vad jag ska fråga.

Brb. 

iOS7 på min iPhone 4s

Jag älskar det! älskar designen, älskar de nya funktionerna och jag ÄLSKAR de nya ringsignalerna! 
Hade ju några smygplaner på att byta till en Samsung Galaxy S4, men nu är jag inte säker längre!
Kanske blir en Iphone 5s i slutet av året ändå! Visst, inget nytt i den från nu men den är hel och har inte stora hål eller sprickor i sig. 
Men jag har ju X antal månader på mig att fundelera, som tur är.

Jag önskar någon kunde smsa eller ringa mig bara så jag fick höra signalerna! Haha.


 
Over and out for now! 

Göra ännu ett försök.

Hellu!

Kände att det var dags att börja blogga igen, har en del tankar som måste ut ibland! och skriva brukar ibland vara lite lättare än att prata om det.

Så, vi hörs när jag är in the mood! :)